Ezek várnak ránk 2018-ban a Marvel+ lapjain

A Kingpin kiadó a weboldalán nemrég nyilvánosságra hozta a jövő évi Marvel+ tervezetet a fő sorozatról és egyéb különkiadásokról, illetve a legutóbbi különszámban is leközölt borítókat egyfajta kedvcsinálóként, ahol újabb ínyencségekről lett lerántva a lepel. A Bosszú Angyalai/Megszállók történet év elején befejeződik, a különszámokban pedig folytatódik Fenegyerek, Hulk, és az X-Faktor sorozata, továbbá lesznek még meglepetések amik nincsenek nyilvánosságra hozva, de lássuk csak mik azok amik biztosan lesznek:

1. Deadpool/Thunderbolts
A Norman Osborn "uralma" alatt játszódó Dark Reign sztorivonal egyik érdekes szeletét kapjuk meg magyarul, a Magnum Opus című négy részes sztoriban Deadpool az Avengers toronyba betörve Norman Osborn életére tör, amihez utóbbinak is lesz egy két szava, illetve embere. A sztorit Andy Diggle írta, és a Thunderbolts 130-131, Deadpool 8-9 részeiben jelent meg.

2. Venom vs. Carnage
Ebben a szintén négy részes sztoriban Venom és Vérontó konfliktusának lehetünk szemtanúi egy új szimbióta születése kapcsán, amihez mindenki kedvenc Hálószövőjének és a Fekete Macskának is lesz egy két szava, Clayton Crain gyönyörű rajzai pedig igazi felüdülések lesznek.
3. Venom: Dark Origin
Egy biztos, jövőre nem lesz hiányunk Venom sztorikban (ugye már köztudott hogy a Maximum Carnage is megjelenik, Pókember különszámokban), az 5 részes Dark Origin történet Eddie Brockra fókuszál, és a szimbióta előtti időkre is nagy hangsúlyt fektet. Zeb Wells történetének illusztrációjára nem lehet majd panaszunk, Angel Medina stílusával valószínűleg mindenki meg lesz elégedve.
4. Venom: Lethal Protector
Mint ahogy az már a PPP sorozatban is el lett hintve, a Mega Marvel következő számában Venom első önálló, 6 részes minisorozata fog helyet kapni, egyenesen 1993-ból. David Micheline történetében Pókember és Venom egymás oldalán harcolnak bizonyos új szimbióták ellen, a rajzokért pedig a tévedhetetlen Mark Bagley a felelős. Igazi oldschoolság!
5. X-men: Messiah Complex & Divided we stand
A mutánsok háza táján sem lesz hiányunk, a Marvel Box 3-ban érkezik a 13 részes Messiah Complex sztori, mely egy különleges képességgel születő gyerekről fog szólni, aki az X-men, Martalócok és a Purifiers csapatok kíváncsiságát is egyaránt felkelti. Az utóbbi sztorit időrendben a Divided we stand című 5 részes történet követi, mely a normál Marvel+ sorozatban fog helyet kapni.

Megjegyzések